Avantum Brands SL
Avantum Brands SL importerar Old Man Mountain pakethållare till EU sedan 2005.

Kompatibilitet Divide

Divide kommer redo för att monteras på äljetterna på din cykel.

Din cykel är inte avsedd för en pakethållare?
Var inte rädd, våra Fit Kits är här för att lösa det problemet.

Våra Fit Kits tar bort vikten från din ram och flyttar den till axeln; den del av din cykel som är designad för att vara superstyv och kunna bära massor av vikt.

Vår Divide Bike Finder kan hjälpa dig att identifiera det exakta Fit Kit du behöver för din cykel:
(Divide Bike Finder gäller också för Elkhorn)

DIVIDE BIKE FINDERComprar portabultos transprotines Old Man Mountain Sherpa

Kompatibilitet Sherpa

För heldämpade cyklar med skivbromsar eller v-bromsar, för hjulstorlek 26, 27,5, 29 och Fat Bikes, med QR-snabblås eller 12x142/148 axlar eller QR15 gaffelaxlar.


Med inträdet på marknaden av cyklar med de nya 12x142/148 genomgående axlarna har det blivit svårare för dig att veta vilken version av Old Man Mountain Sherpa som passar just din cykel. Axlar har nu olika längd och olika trådtäthet eftersom det inte längre finns en standard. Det är viktigt att känna till trådtätheten och längden på den ursprungliga axeln på din cykel eftersom vår Sherpa inkluderar en ny axel som ersätter axeln på din cykel.

Du kan gå direkt till Sherpa Bike Finder. Genom att introducera information om din cykel, kan Sherpa Bike Finder troligtvis hjälpa dig att identifiera den version av Sherpa du behöver.

Sherpa BIKE FINDER


OBS: I teorin är alla märken och modeller som beskrivs i Sherpa Bike Finder kompatibla med våra pakethållare. Men varje cykeltillverkare kan plötsligt ändra konfigurationen på sina cyklar, från ett år till ett annat eller på vissa modeller. Old Man Mountain har inget sätt att veta hur var och en av de tusentals cykelmodellerna på marknaden är konfigurerade.


EJ KOMPATIBLA CYKLAR

Tyvärr finns det några cykelmodeller där det inte går att montera en Old Man Mountain Sherpa eller Divide.
- Trek Fuel med ABP från åren 2008-2012/13.
- Scott Carbon och några i aluminium med en pivot precis ovanför bakaxeln.
- Cyklar med en 9mm genomgående axel. Det finns inte så många cyklar på marknaden av dessa, men några..
- Orbea cykler med en tråttäthet på 1.25.

Har du fortfarande tvivel?
Skicka oss då ett meddelande via kontakt formuläret med detaljer om din cykel så hjälper vi dig.


 

Old Man Mountain Bicycle Racks
Old Man Mountain España Old Man Mountain Deutschland Old Man Mountain Italia Old Man Mountain France Old Man Mountain Portugal Old Man Mountain Sverige Old Man Mountain EU Old Man Mountain

Heldämpad cykel

Våra pakethållare är kompatibla med heldämpade cyklar med 26 "700 27,5 och 29" hjul. Det bästa alternativet om du vill bära cykelväskor på din cykel.

Skivbromsar

OMM pakethållare är kompatibla med skivbromsar och 29" hjul. Vi löser ditt problem med att bära en last på din mountainbike. Det bästa valet för din cykel.

12" Genomgående axlar

Vi erbjuder en lösning för alla cyklar med 12" genomgående axlar från de flesta kända märkena. Till exempel Specialized, Cannondale, Trek, Canyon, Cube, Radon, Scott, Giant och Ghost.

Bikepacking

Nya Elkhorn är perfekt för Bikepacking. Klar för montering fram eller bak, och med våra Fit -kit monteras Elkhorn enkelt på alla cyklar eller gafflar.

Fat Bikes

Pakethållaren är bredare och anpassar sig perfekt till Fat Bikes från Pugsley, Moonlander, Specialized Fatboy, Mondraker Panzer, Trek Farley och många andra modeller ... både fram och bak.

QR 15

Främre QR15 är frampakethållaren du behöver om du har en QR15 -framgaffel från Fox eller Rockshox. Som du kan se kan du också bära last framåt.